Voor wie

Heb je het moeilijk met jezelf? Heb je moeite in het omgang met anderen? Of heb je meer specifieke problemen, waar je maar geen oplossing voor vindt? Wil jij meer leren vertrouwen op je gevoel en intuïtie?

Als het advies van je naaste omgeving of je huisarts niet voldoende is, kan een psycholoog je helpen. Ik werk al meer dan 30 jaar als psycholoog en begeleid volwassenen, jongeren en kinderen vanuit hart en ziel. Dit kan individueel, maar ook samen met een partner, in een groep of als gezin.

Op mijn praktijk zie ik mensen met verschillende soorten vragen, van klachten  tot levensvragen (en zingevingsvragen). Ook komt het voor dat je vaak tegen jezelf als persoon aan loopt en minder duidelijk last hebt van een bepaald(e) klacht of symptoom. Toch kan je niet goed uit de voeten met jezelf, met jezelf als persoon of karakter. Je loopt dan vaak vast in je werk, in je relatie of in sociale contacten. Je lijdt soms onder eenzaamheid, je voelt je erg afhankelijk, je bent erg precies, je vraagt je af wie je bent en wat de zin van je leven is, je ervaart problemen in contacten met anderen en met het uiten van je gevoelens, waardoor je jezelf voortdurend in de weg zit. Loop je vooral tegen jezelf als persoon aan of kamp je met levensvragen, overweeg dan de groep stevig leren staan met beide benen op de grond.