Pubers en jongeren

Pubers en jongeren
In deze fase in je leven maak je een hele ontwikkeling door. Alles verandert, zowel lichamelijk als ook geestelijk. En daar kun je je heel onzeker door voelen.

Vind je het moeilijk om vrienden te maken en te houden? Kun je niet goed met je ouders opschieten? Ben je ergens bang voor of voel je vaak eenzaam? Heb je een flinke dip en voel je vaak niet oké? Is het je soms teveel allemaal? Heb je faalangst of heb je juist last van perfectionisme? Eet je te weinig? Lijk je veel gevoeliger dan je leeftijdsgenoten? Of voelt het soms alsof je nare en verdrietige gevoel nooit meer zal verdwijnen? Of is er iets anders aan de hand?

Soms weet je het gewoon even niet meer.
….ik voel zoveel, maar ik wil het wel zelf oplossen…..
Alles lijkt tegen te zitten, je twijfelt aan jezelf en je hebt last van alles en iedereen. Je zou willen dat het leven eenvoudiger, leuker en avontuurlijker was. Dat je meer vrienden en vriendinnen had en dat je er leuker uitzag. Dat je niet zo snel boos werd. Dat je niet zo’n zootje zou maken van school en dat je nou eindelijk eens snapte hoe alle anderen het doen! Kun je wel wat tips en trucs gebruiken?

Kun je jouw levensvragenklachten of problemen niet goed samen met jouw ouders, jouw vrienden of school oplossen? Ik wil graag naar je luisteren en meedenken aan de oplossing voor jouw vragen en problemen. Meld je aan voor de powerpubertraining!

Wil je meer weten? Stuur dan een email of bel me.