Neem contact op met psychologenpraktijk Rooseboom

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je zult spoedig een reactie ontvangen.

  • Met dit contactformulier kun je een vraag stellen, maar geen afspraak maken. Dan heb ik een ingevuld aanmeldingsformulier van de website van je nodig. Tevens kun je met dit contactformulier de actuele tarieven op mijn praktijk opvragen. Geef dan op het contactformulier aan welke vorm van therapie het betreft: individuele therapie, relatie- en gezinstherapie of groepstherapie. Vermeld of de betaling door een particulier of door een bedrijf wordt aangevraagd/betaald. Deze tarieven zijn namelijk verschillend.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je je aanmelden? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Zorgmail: (beveiligd email verkeer):
Verwijzers:  als je als verwijzer mij een bericht met privacy gevoelige gegevens wilt sturen, dan kan dit via de Zorgmail applicatie, als je een account hebt bij zorgmail.nl.
Cliënten: als je mij via een beveiligde e-mail omgeving privacy gevoelige gegevens wilt mailen kun je hiervoor een verzoek indienen door mij een e-mail te sturen naar info@psycholooghengelo.nl . Dan neem ik neem via een beveiligde verbinding (vanuit Zorgmail.nl) of telefoon spoedig contact met je op.

Dringende zaken:
Psychologenpraktijk Rooseboom biedt geen 24-uurs bereikbaarheid en beschikbaarheid. Voor crisissituaties bel je met je huisarts. In geval je in crisis raakt, buiten mijn werktijden, dan kun je je bij je huisarts melden of anders de huisartsenpost Twente bellen (088 555 11 55) voor acute hulp.

Adres

Psychologenpraktijk Rooseboom
Mw. Drs. S.A.E. Rooseboom

Vestiging Hengelo
Eduard Flipsestraat 37
7558 DT Hengelo 074-24 24 450
KvK 06083047

Bereikbaarheid

Met de auto:
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Met openbaar vervoer:
De praktijk in Hengelo is het ongeveer 5 minuten lopen van de bushalte.

Met de fiets
Je kunt jouw fiets stallen aan de voorzijde van het pand.
Email: info@psycholooghengelo.nl