Aanmelding

Er zijn 3 manieren om je aan te melden op mijn praktijk.

Heb je vragen, wil je een kort telefonisch oriënterend gesprek of wil je je direct aanmelden? Maak dan gebruik van het aanmeldingsformulier. Je wordt dan door mij teruggebeld. Na het invullen en ondertekenen van de formulieren kan meteen een afspraak gemaakt worden. Als ik deze formulieren ingevuld en ondertekend heb ontvangen is de wachttijd voor een eerste gesprek gemiddeld op jaarbasis meestal 2 tot 3 weken, met uitzondering in vakantieperiodes van de praktijk. Bij je aanmelding kun je in verband met je aanmeldingsredenen alvast een vragenlijst invullen en deze aan mij mailen. Klik hier.

Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen:

T: 074 – 24 24 450.
E: info@psycholooghengelo.nl

Spreek je naam, telefoonnummer en een bericht in, als ik je niet direct te woord kan staan. Je kunt ten alle tijden een bericht inspreken (24 uur per dag). Dan bel ik je zo snel mogelijk terug (streven is binnen 24 uur). Meestal kan er op korte termijn een afspraak gemaakt worden.

Als je je aanmeldt, kun je aangeven op welke dag je een afspraak wenst te maken en wanneer je meestal telefonisch bereikbaar bent om teruggebeld te worden. Binnen mijn mogelijkheden probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met jouw aangegeven wensen.

Meenemen bij het eerste gesprek
Neem bij het eerste gesprek de verwijsbrief, BSN-nummer en verzekeringsbewijs mee.
Mocht het plezieriger zijn om bij het eerste gesprek je partner, je ouder(s) of je beste vriend of vriendin, dan kan dit. Laat dit even van te voren weten.

Waarneming
In geval van meer dan 2 weken sluiting van de praktijk, waarbij sprake is van zeer dringende vragen, die de huisarts niet kan beantwoorden, is er een telefonische waarnemingsregeling door een collega-psycholoog.