Aanmelden

Er zijn 3 manieren om je aan te melden op mijn praktijk.

Heb je vragen, wil je een kort telefonisch oriënterend gesprek of wil je je direct aanmelden? Wil je zo snel mogelijk een eerste afspraak? Maak dan gebruik van het aanmeldingsformulier. Je wordt dan door mij teruggebeld en/of je ontvangt meteen daarna een digitaal informatiepakketje over mijn praktijk. Je wordt dan verzocht om één en ander van het informatiepakketje in te vullen en te retourneren. Na het invullen en ondertekenen van de formulieren is je aanmelding definitief geworden. Dan ga ik meteen daarna aan de slag om je een eerste afspraak aan te bieden. Als ik deze retourformulieren ingevuld en ondertekend van je heb ontvangen is de wachttijd voor een intake (eerste gesprek) gemiddeld op jaarbasis meestal 2 tot 3 weken, met uitzondering in vakantieperiodes van de praktijk. Vaak kijk ik ook of ik in geval van een intake op kortere termijn je alvast een eerste afspraak kan aanbieden. Bij je aanmelding kun je in verband met je aanmeldingsredenen een vragenlijst invullen en deze aan mij mailen. Klik hier.

Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen om informatie bij me op te vragen:

T: 074 – 24 24 450.
E: info@psycholooghengelo.nl

Spreek je naam, telefoonnummer en een bericht in, als ik je niet direct te woord kan staan. Je kunt ten alle tijden een bericht inspreken (24 uur per dag). Dan bel ik je zo snel mogelijk terug (streven is binnen 48 uur). Meestal kan er op korte termijn een afspraak gemaakt worden.

Als je je aanmeldt, kun je aangeven op welke dag je een afspraak wenst te maken en wanneer je meestal telefonisch bereikbaar bent om teruggebeld te worden. Binnen mijn mogelijkheden probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met jouw aangegeven wensen.

Meenemen bij het eerste gesprek
Neem bij het eerste gesprek je identiteitsbewijs mee. Mocht het plezieriger zijn om bij het eerste gesprek je partner, je ouder(s) of je beste vriend of vriendin, dan kan dit. Laat me dit even van te voren weten.

Waarneming
In geval van meer dan 2 weken sluiting van de praktijk, waarbij sprake is van zeer dringende vragen, kan je terecht bij je huisarts. Bij afwezigheid lees ik over het algemeen mijn e-mails wel, weliswaar minder frequent en het kan iets langer duren voordat ik reageer.